ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ

Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και ανασφάλεια, η Maxima Insurance σας αφαιρεί το άγχος, προστατεύοντας αποτελεσματικά την υγεία και την περιουσία σας. Προσφέρουμε την αποτελεσματικότερη κάλυψη στους τομείς:

Ασφαλίσεις κατοικιών

Στη Maxima Insurance γνωρίζουμε πως η κατοικία είναι ότι πολυτιμότερο απόκτημα έχει ο καθένας μας. Αυτήν ακριβώς την ανεκτίμητη σχέση ερχόμαστε να καλύψουμε με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας.
Προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν το κτίριο αλλά και κάθε είδος περιεχομένου από πάσης φύσεως κινδύνους, ώστε ο κάθε ασφαλιζόμενος να νιώθει την απόλυτη προστασία για την κύρια ή την εξοχική του κατοικία.

Ασφαλίσεις οχημάτων

Η Maxima Insurance σε συνεργασία με τις εγκυρότερες ασφαλιστικές εταιρείες, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στον ιδιώτη αλλά και στον επαγγελματία την πληρέστερη, οικονομικότερη αλλά και πιο αξιόπιστη λύση για το όχημά του.
Ο ασφαλιστικός σύμβουλος της Maxima Insurance, γνωρίζοντας πλήρως τα προγράμματα των ασφαλιστικών εταιρειών, μπορεί και προτείνει το αντίστοιχα καταλληλότερο για την κάλυψη του οχήματός σας.
Παράλληλα βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο δίπλα σας, για ότι χρειαστείτε εσείς ή το όχημά σας ανεξάρτητα από τη χρήση του.

Ασφάλιση ζωής

Στη Maxima Insurance νιώθοντας υπέρτατη ευθύνη στην στήριξη της οικογένειας, σε περίπτωση απρόοπτου δυσάρεστου γεγονότος, εξασφαλίζουμε το μέλλον των αγαπημένων σας προσώπων, τα οποία εξαρτώνται οικονομικά από εσάς.
Προτείνουμε αντίστοιχα ασφαλιστικά προγράμματα, τα οποία ταιριάζουν πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε οικογένειας.
Εγγυόμαστε ότι θα εξασφαλίσουμε την πλήρη οικονομική στήριξη των αγαπημένων σας προσώπων, όταν η κύρια πηγή του εισοδήματος της οικογένειας δεχθεί κάποιο σοβαρό δυσάρεστο γεγονός.

Συνταξιοδοτικά προγράμματα

Στη Maxima Insurance, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε όλα όσα απολαμβάνετε σήμερα, να μπορείτε να τα απολαμβάνετε και κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησής σας.
Φροντίζουμε –πάντα με τη συνεργασίας σας- να σας εξασφαλίσουμε ένα αξιόλογο πρόσθετο εισόδημα, το οποίο θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε όσα δεν θέλετε να στερηθείτε μετά το τέλος των εργασιακών σας ετών.
Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Maxima Insurance θα σας καθοδηγήσουν σωστά, ώστε μαζί να δημιουργήσετε το καταλληλότερο για εσάς πρόγραμμα αποταμίευσης.
Το αποτέλεσμα θα είναι να σας αποδώσει στην ηλικία που εσείς επιθυμείτε, ένα σημαντικό χρηματικό κεφάλαιο, το οποίο θα σας εγγυάται τη διατήρηση της ποιότητας της ζωής σας σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Νοσοκομειακή περίθαλψη

Στη Maxima Insurance φροντίζουμε σε απόλυτο βαθμό, να διαφυλάσσουμε πάση θυσία την προστασία της υγείας της κάθε οικογένειας.
Με τα ολοκληρωμένα προγράμματα υγείας που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε, καλύπτουμε πλήρως εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ένα προγραμματισμένο ή ξαφνικό περιστατικό της υγείας σας.
Στόχος μας είναι, να σας παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών και να βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας τα κορυφαία ιατρικά κέντρα νοσηλείας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ταξιδιωτική ασφάλιση

Στη Maxima Insurance επιθυμία μας είναι, το ταξίδι σας είτε είναι επαγγελματικό είτε αναψυχής εσείς να το απολαμβάνετε.
Εμείς διαθέτοντας τα καταλληλότερα προγράμματα, θα φροντίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα διαδικαστικό ή υγείας σας παρουσιαστεί να σας το επιλύσουμε άμεσα όποτε χρειαστεί και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου σας παρουσιαστεί.

Ασφάλιση σκαφών αναψυχής

Στη Maxima Insurance έχουμε τη δυνατότητα είτε το σκάφος είναι ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης να του παρέχουμε πλήρη κάλυψη κατά παντός υφιστάμενου κινδύνου σε ετήσια βάση εντός και εκτός θάλασσας.

Ασφάλιση έργων τέχνης

Στη Maxima Insurance κάθε έργο τέχνης, συλλογή, κόσμημα, είναι πρόκληση για ολοκληρωμένη και σωστή ασφάλιση, γιατί όπως ιδιαίτερο είναι το κάθε έργο αντίστοιχη πρέπει να είναι και η κάλυψη που θα έχει.
Έχοντας συνεργασία με έμπιστους, εξιδεικευμένους και άρτια επιστημονικά καταρτισμένους πραγματογνώμονες, σας εγγυόμαστε την σωστή και αντάξια της αξίας του έργου ασφάλιση.
Με τα εξιδεικευμένα προγράμματα, φροντίζουμε όποιος και να είναι ο ιδιοκτήτης του έργου (ιδιώτης, γκαλερί, συλλέκτης, μουσείο, έκθεση, ίδρυμα, κρατικός φορέας, κ.λ.π.), να προσφέρουμε παγκόσμια κάλυψη και κατά παντός αιτία κινδύνου που θα προκληθεί.
Παράλληλα σε περίπτωση αιτίας ζημιάς, ο ασφαλιστικός σύμβουλος της Maxima Insurance θα είναι δίπλα σας μέχρι και την τελική ολοκλήρωση της αποζημίωσής σας.

Η συγκεκριμένη ασφάλιση απευθύνεται σε:

– Συλλέκτες (ιδώτες και μη)
– Επιχειρήσεις
– Διοργανωτές εκθέσεων
– Κρατικές συλλογές
– Μουσεία
– Γκαλερί
– Ιδρύματα

Η Maxima Insurance σας παρέχει:

– Πραγματογνωμοσύνη και εκπόνηση μελέτης για την καλύτερη δυνατή προστασία του έργου τέχνης
– Εκτίμηση από απόλυτα εξειδικευμένους συνεργάτες
– Τεχνική υποστήριξη και διακανονισμό ζημιών 
– Ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και εξαιρετικά απλοποιημένη διαδικασία ασφάλισης
 

Ασφάλιση νομικής προστασίας

Στη Maxima Insurance έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε, σε ιδιώτες αλλά και σε επαγγελματίες την πλήρη κάλυψη της Νομικής Προστασία τους.
Έχουμε τη δυνατότητα σε συνεργασία με κορυφαίες στο είδος ασφαλιστικές εταιρείες, να υποστηρίξουμε την προσωπική, επαγγελματική αλλά και επιχειρηματική ευθύνη με εξειδικευμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες που θα έχει πάντα δίπλα του ο ασφαλισμένος μας, μέχρι την τελική έκβαση της υπόθεσής του.

Ασφάλιση αστικής ευθύνης

Η Maxima Insurance, σε συνεργασία μαζί σας, θα σας προτείνει το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα που καλύπτει τις προσωπικές σας απαιτήσεις ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο.
Μέσω των προγραμμάτων που διαθέτουμε μπορούμε να σας προστατεύουμε πλήρως από χρηματικές απαιτήσεις τρίτων για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που υπέστησαν και θα διεκδικούν από εσάς.
Έχουμε τη δυνατότητα οι παροχές των προγραμμάτων μας να έχουν παγκόσμια και ολοκληρωμένη κάλυψη ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.
Παράλληλα ο μηχανισμός εξυπηρέτησης της Maxima Insurance θα βρίσκεται δίπλα σας από την πρώτη στιγμή μέχρι την οριστική επίλυση της διαφοράς σας με τον αντίδικο.

maxima-insurance

ΓΕΜΗ 69776003000

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Κηφισίας 360Α & Μαραθώνος, 15233 Χαλάνδρι

Aπό Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 18:00) στο τηλέφωνο 210 6835300

info@maximainsurance.gr