Η MAXIMA INSURANCE στηρίζει το έργο της Πυρόσβεσης σε συνεργασία με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ/SIXT

066-620x330-1

Η MAXIMA Insurance Α.Ε. και η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ | SIXT ένωσαν τις δυνάμεις τους και παραχώρησαν ένα ειδικά τροποποιημένο για πυροσβέσεις τετρακίνητο όχημα, στον Σύλλογο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου, με σκοπό να ενισχύσουν τους μηχανισμούς πυρόσβεσης των εθελοντικών δομών της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας και να συνεισφέρουν στην πρόληψη και έγκαιρη αποτροπή πυρκαγιών στο περιαστικό δάσος του κτήματος Τατοΐου, της ευρύτερης περιοχής καθώς και του Δήμου Διονύσου.

Η παράδοση του οχήματος έγινε, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη, τους κ. Μάιρα Πασσιά, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Μοτοδυναμική και κ. Γιώργο Λειβαδίτη, διευθυντή κλάδου SIXT της Μοτοδυναμική, από την κ. Βασιλική Μόρφη, Γενική Διευθύντρια. Maxima Insurance A.E.

056

Η κα Βασιλική Μόρφη, Γενική Διευθύντρια της Maxima Insurance Α.Ε., δήλωσε: «Η Maxima Insurance δίνοντας έμφαση στην επίτευξη προόδου του σημαντικού έργου των εθελοντών του ΣΠΠΕΚ Κρυονερίου σε συνεργασία με την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ | SIXT, στέκεται δίπλα στον εθελοντισμό και στους κατοίκους του Δήμου Διονύσου, ενισχύοντας τις δυνάμεις του συλλόγου, παρέχοντας ένα όχημα πολλαπλών χρήσεων για την προστασία του περιβάλλοντος και την στήριξη στις ευπαθείς ομάδες των πολιτών κατά την διάρκεια δυσμενών καιρικών συνθηκών. Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε και να προσφέρουμε, για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων για ένα καλύτερο αύριο.»

Ο κ. Γιώργος Λειβαδίτης, διευθυντής κλαδου SIXT της Moτοδυναμική, δήλωσε: «Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί σημαντικό πυλώνα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ| SIXT. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που, σε συνεργασία με την Maxima Insurance Α.Ε, παρέχουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα, στον Σύλλογο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου, συμβάλλοντας ενεργά στο πολύπλευρο και κοινωφελές έργο του Συλλόγου.»

Ο Κ. Γιάννης Καλαφατέλης, Δήμαρχος Διονύσου, δήλωσε: «Θέλω εκ μέρους του Δήμου Διονύσου και όλων των δημοτών μας να ευχαριστήσω θερμά τις εταιρίες ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ | SIXT και MAXIMA Insurance Α.Ε., οι οποίες στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς ένωσαν τις δυνάμεις τους και παραχώρησαν στο Σύλλογο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου ένα ειδικά τροποποιημένο για πυροσβέσεις όχημα. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε υπάρχουν εταιρίες που βοηθούν και στηρίζουν έμπρακτα ενεργούς συλλόγους και φορείς της περιοχής μας, για να συνδράμουν κι εκείνοι με τη σειρά τους την πολιτική προστασία, με σκοπό την αποτελεσματική προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, περιουσιών αλλά πάνω απ’ όλα ανθρώπινων ζωών. Σας ευχαριστούμε και πάλι».

008