Η Maxima Insurance στοχεύει
στο να μην είναι απλά ένας τυπικός ασφαλιστικός σύμβουλος,
αλλά κάτι πολύ περισσότερο:
ο στρατηγικός συνεργάτης της επιχείρησης και του ιδιώτη
και σε κάθε στάδιο της ζωής, της δραστηριότητας και της εξέλιξής τους.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H MaximaInsurance είναι εταιρία παροχής ασφαλιστικών – χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών που παρέχει υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του κλάδου των ασφαλίσεων.

Η Maxima Insurance ιδρύθηκε το 2005 και αναπτύχθηκε με ταχείς ρυθμούς, παρέχοντας ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

H Maxima Insurance διακρίνεται για την υψηλή της τεχνογνωσία και την απόλυτα πελατοκεντρική της αντίληψη. Διαθέτει εις βάθος γνώση της ασφαλιστικής αγοράς -αποτέλεσμα της πολύχρονης δραστηριοποίησής της στον χώρο- και λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα τις βέλτιστες λύσεις που μπορεί να παράσχει στους πελάτες που της εμπιστεύονται τη διαφύλαξη και διασφάλιση των πολυτιμότερων αγαθών τους: τη ζωή, την υγεία, την κάλυψη των περιουσιακών τους στοιχείων και των επαγγελματικών τους κινδύνων.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ100%
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ100%
ΕΜΠΕΙΡΙΑ100%
Ανθρωπινο δυναμικο100%

ΣΤΟΧΟΣ & ΟΡΑΜΑ

Η Maxima Insurance, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, έβαλε τον πήχη ψηλά. Οι στόχοι μας είναι απλοί και ξεκάθαροι:

> Άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τους πελάτες μας

> Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση

> Ανάπτυξη μέσα από τη συνεργασία και τη γνώση των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που παρέχει το σύγχρονο, εγχώριο και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

1. Προσωποποιημενες και ολοκληρωμενες υπηρεσιες

Η Maxima Insurance παρέχει στα φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία την εμπιστεύονται μια γκάμα υπηρεσιών, αυστηρά εναρμονισμένη στις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Στο σύγχρονο, σύνθετο χρηματο-οικονομικό περιβάλλον, μόνον tailor-made προσεγγίσεις μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό που προσδοκά και αναζητά ο ασφαλιζόμενος, που διαθέτει πλέον τη γνώση και την κρίση για να αξιολογήσει, να εγκρίνει ή να απορρίψει αυτό που του προσφέρεται.

 

2. Αξιοπιστια και υπευθυνοτητα

Σε ένα ρευστό οικονομικό περιβάλλον, ο ιδιώτης ή ο επιχειρηματίας αναζητά την εξασφάλισή του με τον βέλτιστο τρόπο, προκειμένου να διασφαλίσει αυτά που «χτίζει» μια ολόκληρη ζωή. Η Maxima Insurance βρίσκεται κοντά του για να του παράσχει αυτό ακριβώς που αναζητά: υπεύθυνη διαχείριση του χαρτοφυλακίου του, με απόλυτη γνώση των αναγκών του και εξατομίκευση των υπηρεσιών που θα του προτείνει, μέσα από το αχανές τοπίο των προσφερόμενων προϊόντων της ασφαλιστικής αγοράς.

 
 

3. Προσηλωση στην εξυπηρετηση των πελατων μας

Θεωρούμε τους εαυτούς μας στρατηγικούς συνεργάτες και όχι απλούς διαμεσολαβητές στην επιλογή και αγορά ενός ασφαλιστικού προϊόντος, οσοδήποτε καλό και αν είναι αυτό. Τα στελέχη της Maxima Insurance είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή: ακούνε προσεκτικά τις ανάγκες σας, σχεδιάζουν και προτείνουν το κατάλληλο προϊόν που διασφαλίζει εσάς και τα πολύτιμα αγαθά σας, βρίσκονται στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, και θεωρούν τους εαυτούς τους ικανοποιημένους μόνο αν το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο δυνατό και αυτό που αφήνει τον πελάτη ικανοποιημένο στον υπέρτατο βαθμό.

4. Ανθρωπινο δυναμικό

Στην Maxima Insurance πιστεύουμε πως το ανθρώπινο δυναμικό είναι ο κινητήριος παράγων και ο σημαντικότερος μοχλός της ανάπτυξης και της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας. Αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στη συνεργασία με στελέχη που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο, διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και τις καινοτόμες ιδέες τους και κατανοούν τις ανάγκες, τους κινδύνους και το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι σύγχρονες επιχειρήσεις. Τα στελέχη της Maxima Insurance επιμορφώνονται και μετεκπαιδεύονται συνεχώς, και ξεχωρίζουν για τη γνώση και τον επαγγελματισμό τους.

0
Συνεργαζομενες εταιριες
0
Συνεργατες
0
Ασφαλισμενοι
maxima-insurance

ΓΕΜΗ 69776003000

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Κηφισίας 360Α & Μαραθώνος, 15233 Χαλάνδρι

Aπό Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 18:00) στο τηλέφωνο 210 6835300

info@maximainsurance.gr