ΝΕΑ

Συνεργασία Maxima Insurance - Military Club
19
Σεπ

Συνεργασία Maxima Insurance – Military Club

Η Maxima Insurance και το Military Club ανακοινώνουν την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας για τα μέλη του Military Club. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών προτάσεων για το σύνολο των αναγκών του κάθε μέλους. Όπως αναφέρει ο ιδρυτής του Military Club, είναι ευτυχής που μετά από 28 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, αποφάσισε...
Read More
2-2
31
Αυγ

H Deloitte Greece σύμμαχος με την Maxima Insurance για καλό σκοπό

Στην ενίσχυση του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου προχώρησε η Deloitte Greece σε συνεργασία με την Maxima Insurance δωρίζοντας ένα πλήρες εξοπλισμένο πυροσβεστικό όχημα.
Read More
1-5
31
Αυγ

Δήμος Διονύσου: Ευχαριστίες στις εταιρίες Deloitte Greece και Maxima Insurance για τη δωρεά πυροσβεστικού οχήματος

Ο Δήμος Διονύσου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τις εταιρίες Deloitte Greece και Maxima Insurance για τη δωρεά ενός πλήρως εξοπλισμένου πυροσβεστικού οχήματος προς το Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου.
Read More
066-620x330-1
06
Ιούλ

Η MAXIMA INSURANCE στηρίζει το έργο της Πυρόσβεσης σε συνεργασία με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ/SIXT

Η MAXIMA Insurance Α.Ε. και η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ | SIXT ένωσαν τις δυνάμεις τους και παραχώρησαν ένα ειδικά τροποποιημένο για πυροσβέσεις τετρακίνητο όχημα, στον Σύλλογο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου.
Read More
MAXIMA Climatherm 56318
01
Μαρ

Η Maxima Insurance στη διεθνή έκθεση Climatherm 2022

Η Maxima Insurance επιβεβαιώνει τη διαχρονική της καινοτομία συμμετέχοντας στη διεθνή έκθεση Climatherm 2022, στηρίζοντας τους πελάτες της στην επόμενη μέρα της ενεργειακής ανάπτυξης και παρέχοντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Read More
Maxima Insurance Βασιλική Μόρφη 750x517 1
14
Σεπ

Στην ηγετική ομάδα της Maxima Insurance η Β. Μόρφη

Στο πλαίσιο της ταχύτερης ανάπτυξής της και ενίσχυσής της με εξιδεικευμένα στελέχη του ασφαλιστικού χώρου, η Maxima Insurance καλωσορίζει τη Βασιλική Μόρφη, η οποία αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της εταιρείας.
Read More
61ef1b1743ecb693230d66368f55ce76 L
09
Σεπ

Στρατηγική Συνεργασία της Maxima Insurance με την εταιρία Deloitte

  Η Deloitte καινοτομεί για το προσωπικό της   Η Deloitte αναβαθμίζει την παροχή ομαδικού ασφαλιστηρίου υγείας για τους εργαζομένους της, ενισχύοντάς το με τις συμπληρωματικές καλύψεις ενός ατομικού ασφαλιστηρίου υγείας.   Ιδιαίτερα την τελευταία χρονιά, όπου ο επιχειρηματικός κλάδος παγκοσμίως αντιμετωπίζει τις προκλήσεις σε υγειονομικό επίπεδο λόγω της πανδημίας, η παροχή ομαδικού ασφαλιστηρίου υγείας...
Read More
maxima-insurance

ΓΕΜΗ 69776003000

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Κηφισίας 360Α & Μαραθώνος, 15233 Χαλάνδρι

Aπό Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 18:00) στο τηλέφωνο 210 6835300

info@maximainsurance.gr